Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko prijateljstvo

Pogledajte kako su vatreni dočekani u Bad Tatzmannsdorfu!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
23.05.2014.
u 19:03

– Iako smo i na drugim lokacijama vidjeli odlične uvjete, za nas nije bilo dvojbe kako je Bad Tatzmannsdorf najbolje rješenje. I kao igrač imam sjajno iskustvo s priprema za Euro 2008.

Hrvatska nogometna reprezentacija po treći put u posljednjih šest godina odabrala je Bad Tatzmannsdorf za svoju bazu. Naši reprezentativci danas su otputovali onamo, a domaćini su im priredili prekrasan doček. Navijači s hrvatskim i austrijskim zastavicama pljeskom su dočekali naše igrače i zaželjeli im dobrodošlicu.

– Sjajan doček hrvatskim reprezentativcima u Bad Tatzmannsdorfu – objavljeno je na Facebook stranici HNS-a ispod fotografije s dočeka.

Izabranici Nike Kovača ondje će boraviti tjedan dana i uigravati se, a sljedećeg petka otputovat će u Osijek na prijateljsku utakmicu s Malijem.

– Iako smo i na drugim lokacijama vidjeli odlične uvjete, za nas nije bilo dvojbe kako je Bad Tatzmannsdorf najbolje rješenje. I kao igrač imam sjajno iskustvo s pripremama za Euro 2008., domaćini su nevjerojatno gostoljubivi, a uvjeti za rad su perfektni – rekao je nedavno Niko Kovač.

>>Malijci nisu još potvrdili da će 31. svibnja doći u Osijek

Komentara 12

AN
anonymous4cro
18:24 23.05.2014.

Ajmo hrvati....

ĆA
ćaćaća
22:00 23.05.2014.

čudno da se fare s stevanovićem na čelu ne žali fifi i uefi da hrvatska reprezentacija ima crne trenirke te da na taj način podržavaju crnokošuljaše..ili čeka upute pupija i njgovih ministara u hr vladi ?

ĆA
ćaćaća
22:05 23.05.2014.

šta hrvatska nije u stanju sama izgraditi ovakav kamp?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije