Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE USKOČITI?
Povratak na članak

Naš stoper nakon ozljede Lovrena: Pa može i Ćorluka igrati, znam da ima kopačke

Da, možda je vrijeme da i ja konačno izađem iz sjene. Opet, ne treba se žuriti, treba još pričekati s Lovrenom. Nadam se da će biti spreman – rekao je Ćaleta-Car

Komentari 5

VI
VinkoS
20:22 30.05.2021.

Zovite Mitrovica iz Club Brugge prvaka Belgije !Trcat sigurno moze !

VL
VI
VinkoS
20:21 30.05.2021.

Vodit nekoga tek tako a vidimo da nemoze potrcat je u stilu velikog maga sa pticjim mozgom !

VL
RO
roland
10:02 30.05.2021.

Da...slažem se! Može Ćorluka, može zvati Rakitića i Mandžukića da unesu malo ratničkog duha i atmosfere iz Rusije..., a za to vrijeme stožer ne zna kako naći mjesto Kramariću i Kovačiću!

VL
SO
sohnahoakasaa
16:58 30.05.2021.

Ma nek su se oprostili naši zlatni i predragi Vatreni ali.....Ma lepo se osećam kad pomislim da je poneki možda na 'gotovs' ak bu trebalo. Pa ipak smo to mi...od nas se uvek može očekivati najbolje 'kad treba'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.