Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDRUGA NAŠ HAJDUK:

Očekujemo pokretanje inspekcijskog nadzora i nad Davorom Šukerom

Davor Šuker, Uvijek vjerni
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
10.02.2016.
u 14:21

''Obaviješću o nepravilnostima i nezakonitostima i službeno smo skrenuli pozornost sportskim inspektorima da je dana 9. veljače 2016. godine prošao šestomjesečni rok za usklađivanje statuta nogometnih saveza sa Zakonom o sportu i njegovim izmjenama i dopunama koje su stupile na snagu dana 9. kolovoza 2015. godine.''

Udruga Naš Hajduk 9. veljače obavijestila je sportske inspektore pri uredima državne uprave svake županije o nepravilnostima županijskih nogometnih saveza, te krovnog tijela – Hrvatskog nogometnog saveza.

"Obaviješću o nepravilnostima i nezakonitostima i službeno smo skrenuli pozornost sportskim inspektorima da je dana 9. veljače 2016. godine prošao šestomjesečni rok za usklađivanje statuta nogometnih saveza sa Zakonom o sportu i njegovim izmjenama i dopunama koje su stupile na snagu dana 9. kolovoza 2015. godine", navode u udruzi te napominju:

"Očekujemo pokretanje inspekcijskog nadzora nad županijskim nogometnim savezima i HNS-om, te svim predsjednicima kao odgovornim osobama u pravnim osobama na čelu s ​Davorom Šukerom​ i da nas o rezultatima iste obavijeste u zakonskom roku."

>> Treba li HNS strahovati? Glavna inspektorica pozvala na nadzor provedbe zakona!

Komentara 41

PE
peroskretnicar
14:36 10.02.2016.

Dali zakon važi i za pljačkanje benziskih stanica , paljenje baklji , dogovorene tučnjave na auto cesti , fizički napad na nogometne djelatnike ... ili se to ne računa...pa pola vas je trebalo več završiti u zatvoru

DU
Deleted user
15:03 10.02.2016.

Ja isto tako očekujem da se utvrdi tko je omogućio da Hajduk 14 godina krši zakon,jer je upravo toliko dugo poslovao sa blokiranim računom! Ili se zakoni ne priznaju kada su oni u pitanju Deželiću?Jednostavno pitanje!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:18 10.02.2016.

kmečavci... dozvidili ste više i Bogu i vragu kmečanjem i naporima da sa svim načinima osim sportskim i na terenu postignete neki rezultat, Prvo počistite u svojoj kući, riješite se nesposobne uprave, loših igrača, makinacija mafijaškog odvjetnika i sličnog šljama koji vam vodi klub i - osjećat će te se puno bolje, a ni rezultati neće izostati. Fakat ste već naporni koliko ste jadni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije