Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Napoli razbio Vukušićevu Pescaru, Inter teško do pobjede

Edinson Cavani
AFP
02.12.2012.
u 17:11

Mladi hrvatski reprezentativac Marko Livaja susret je odgledao s klupe

Ante Vukušić igrao je do 67. minute utakmice koju je njegova Pescara izgubila u gostima kod Napolija sa 5:1 u 15. kolu talijanske lige. Napoli je poveo u devetoj minuti preko Inlera, a vodstvo domaće momčadi povisio je šest minuta kasnije Hamšik. Rezultat je smanjio Bjarnason, da bi u drugom poluvremenu za dmaćine dvaput zabio Cavani te još jednom Inler. Inter je teškom mukom pobijedio Palermo te se približio vodećim momčadima na ljestvici. Marko Livaja susret je odgledao s klupe.

Ostali rezultati: Bologna - Atalanta 2:1, Genoa - Chievo 2:4, Inter - Palermo 1:0, Lazio - Parma 2:1, Siena - Roma 1:3, Udinese - Cagliari 4:1. Poredak: Juventus 35 boda, Napoli 33, Inter 31, Lazio 29...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije