Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLIJADA U ITALIJI

Napokon zaigrao: Kovačiću 80 minuta u uvjerljivoj pobjedi Intera

Mateo Kovačić
13.04.2014.
u 17:25

Derbi dana odigrali su Napoli i Lazio, a lopta je na utakmici šest puta završavala u mreži. Domaći su zabili četiri pogotka. Započeo je Mertens pogotkom u 41. minuti, a završio je Gonzalo Higuain sa tri pogotka u drugom poluvremenu.

Prava golijada danas se mogla gledati na talijanskim nogometnim terenima.

Jedini Hrvat na travnjaku bio je Mateo Kovačić koji je odigrao 80 minuta u uvjerljivoj pobjedi Intera protiv Sampdorije. Nerazzurri su u mrežu Sampdorije pospremili četiri pogotka. Dvostruki strijelac bio je Icardi, a još su zabijali Samuel i Palacio. Pobjedom se Mazzarrijeva momčad popela na peto mjesto ljestvice, posljednje koja vodi u Europu.

Derbi dana odigrali su Napoli i Lazio, a lopta je na utakmici šest puta završavala u mreži. Domaći su zabili četiri pogotka. Započeo je Mertens pogotkom u 41. minuti, a završio je Gonzalo Higuain sa tri pogotka u drugom poluvremenu. Strijelci za Lazio su bili Lulić i Onazi.

Najviše golova palo je na utakmici Verone i Fiorentine, čak osam. Gosti su pobijedili 5:3 i tako učvrstili svoju četvrtu poziciju.

Italija, 33. kolo:

Bologna - Parma 1:1 
Verona - Fiorentina 3:5
Livorno - Chievo 2:4
Napoli - Lazio 4:2
Sampdoria - Inter 0:4
Torino - Genoa 2:1
Milan - Catania (kasnije)

Poredak: Juventus 84 (32), Roma 79, Napoli 67, Fiorentina 58, Inter 53 boda

>> Roma dobila Atalantu, Livaja igrao od 78. minute

>> 'Kovačić je veliki Interov kapital za budućnost'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije