Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incidenti

Napadnut trener Celtica, prekid finalne utakmice u Beogradu

'Celtic\'s Neil Lennon is attacked by a fan during the Clydesdale Bank Scottish Premier League at Tynecastle Stadium, Edinburgh. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Lynne CameronPress Association/P'
1/6
12.05.2011.
u 17:33

U Edinburghu je, na utakmici Hearts - Celtic (0:3), napadnut Celticov trener Neil Lennon.

Nakon što je Celtic u Edinburghu poveo 2:0 protiv Heartsa, domaći je 26-godišnji huligan preskočio ogradu, dotrčao je do trenera Celtica Neila Lennona i pokušao ga udariti. Huligan se bacio na iznenađenog Lennona, koji nije stigao reagirati. U pomoć je svom šefu priskočio pomoćni trener Alan Thompson i srušio na pod napadača. Tada su se, napokon, pojavili zaštitari i redari i svladali huligana.

- Ovo je crni dan škotskog nogometa - rekao je Lennonov pomoćnik Johan Mjallby.

A u Beogradu je prekinuta finalna utakmica Kupa Srbije Partizan - Vojvodina na Marakani. Pri vodstvu Partizana 2:1, nogometaši Vojvodine napustili su teren u 82. minuti, ogorčeni suđenjem Slobodana Veselinovića. Najprije ih je razljutio dosuđeni 11-erac za Partizan za vodstvo 2:1, u 72. minuti. Potom je Vojvodini poništen izjednačujući pogodak, a u 82. minuti nije im dosuđen 11-erac i izgubili su živce.

Čak su se konzultirali i sa svojim navijačima (!?), zbog čijeg je kasnijeg dolaska kasnio i početak utakmice 20 minuta. Među navijačima je viđen i predsjednik Vojvodine Ratko Butorović, a igrači se nisu vratili na teren i utakmica je prekinuta, Partizanu je dodijeljen pehar, a NS Srbije prijeti Vojvodini drastičnim kaznama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije