Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hearts

Napadaču na Lennona doživotna zabrana, on primio paket s metkom!

celtic
Reuters
12.05.2011.
u 20:51

Škotski nogometni prvoligaš Hearts doživotno je zabranio dolazak na stadion navijaču koji je napao trenera Celtica Neila Lennona.

John Wilson (26), koji je nakon drugog Celticova gola utrčao na teren i udario Lennona, danas se pojavio i na sudu u Edinburghu gdje je optužen za remećenja javnog reda i mira, napad temeljen na vjerskim predrasudama.

- Ni u kom slučaju ne želimo prejudicirati ishod pravnog slučaja protiv navijača, no napravit ćemo ono što možemo - zabraniti mu da ikad više dođe na Tynecastle stadion - oglasili su se iz edinburškog kluba.

A samo dan nakon napada na njihova trenera, iz Celtica su se oglasili da je u klub stigao novi sumnjivi paket adresiran na Neila Lennona. Navodno je sadržavao metak.

Također, glasgowska je policija uhitila dvojicu muškaraca koji su osumnjičeni za slanje paketa-bombi trener Celtica i istaknutim navijačima toga kluba.

Lennon, koji je primao prijetnje smrću još dok je igrao za Sjevernu Irsku, dosad je pretučen na ulicama Glasgowa, primio je nekoliko paketa koji su sadržavali bombe, metke, nalazi se pod 24-satnom zaštitom policije...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije