Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEKSANDAR MITROVIĆ

Napadač Srbije prozvao kritičare: Šutjeli su skriveni u rupama dok smo gazili sve pred sobom

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/3
31.12.2022.
u 16:25

- Nitko od nas ne igra za Srbiju zbog novca. Osobno, sramim se i pričati na temu premija. Igramo u odličnim klubovima, zarađujemo i više nego dovoljno, reprezentacija traži čistu glavu i srce. Novac nije bitan! Ne ulazim u to tko je koliko dobio, niti me tuđi novac zanima - dodao je Mitrović.

Srbijanska nogometna reprezentacija nije prošla grupnu fazu natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nadali su se mnogo boljim rezultatima, htjeli otići daleko, neki su ih vidjeli čak i u samoj završnici, ali od svega na kraju - ništa. Svoj nastup u skupini G okončali su kao posljednjeplasirani s tek jednim bodom, izborenim u remiju (3:3) protiv Kameruna.

>> Dalić: Vraćali smo se kao gubitnici iz Rusije, a sada smo se vraćali ko pobjednici

Orlovi su se zbog toga našli na udaru kritika, a sada je izbio novi skandal. Naime, član Izvršnog odbora Nogometnog saveza Srbije Novica Tončev rekao je kako premije nogometaša za nastup na Mundijalu nisu bile ravnopravno raspodijeljene. Napadač reprezentacije dotaknuo se i jedne i druge teme.

Član Fulhama istaknuo je kako su u Srbiji likovali zbog njihovog zadnjeg mjesta. 

- Nažalost, u ključnom trenutku nismo bili maksimalno spremni za mundijalske izazove. Da se razumijemo, isključivo pričam o ozljedama. Veliki broj reprezentativaca ispao je iz stroja, samo mi znamo koliko smo muka istrpjeli. Čini mi se da unutar pojedinih krugova postoji želja da nas što prije slome! Jedva su dočekali ispadanje i osuli paljbu. Konkretno, hijene oko Nogometnog saveza Srbije. Skrivene u kojekakvim rupama, šutjele su dok je Srbija gazila sve pred sobom - izjavio je Mitrović za Sportklub. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Cameroon v Serbia - Al Janoub Stadium, Al Wakrah, Qatar - November 28, 2022 Serbia's Dusan Tadic and Stefan Mitrovic after the match REUTERS/Marko Djurica Photo: MARKO DJURICA/REUTERS
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS

Odrješito tvrdi kako su nogometaši novac podijelili ravnopravno, demantirao je izjavu Tončeva.

- Odmah ću vam reći – još jedna laž! Nitko od nas ne igra za Srbiju zbog novca. Osobno, sramim se i pričati na temu premija. Igramo u odličnim klubovima, zarađujemo i više nego dovoljno, reprezentacija traži čistu glavu i srce. Novac nije bitan! Ne ulazim u to tko je koliko dobio, niti me tuđi novac zanima. Znam da su ispoštovani svi ljudi u sustavu NS Srbije, najuža jezgra A reprezentacije također, svi do jednog - zaključuje Mitrović. 

Komentara 2

FR
Frapin
20:02 31.12.2022.

Koga ste vi gazili o čemu ovi buzdovani?

Avatar Moodleen
Moodleen
18:50 31.12.2022.

Jel ima možda kakva izjava mađarskih nogometaša, talijanskih, slovenskih....? Ili se ne prate ovi iz civilizacije, nego samo iz zapadne turske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije