Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODIO DVIJE BITKE

Napadač Borussije priznao: 'Gubitak naslova bolio me više od dijagnoze karcinoma'

Bundesliga - Borussia Dortmund v FC Cologne
Thilo Schmuelgen/REUTERS
27.09.2023.
u 12:38

"Ako si bolestan, sam ne možeš napraviti ništa po tom pitanju, već prihvatiti i proći kroz sve. Titulu smo imali u rukama, sve smo trebali napraviti sami", objasnio je 29-godišnji Sebastian Haller

Malo je nedostajalo Borussiji Dortmund da konačno osvoji naslov prvaka Njemačke. Trebala im je pobjeda protiv Mainza, ali utakmica je krenula potpuno suprotnim smjerom. Mainz je poveo 2:0, a u ludoj utrci koja je trajala do posljednje minute, Borussija je došla do izjednačenja.

GALERIJA Borussia Dortmund u ludoj završnici ostala bez naslova prvaka Njemačke

Bundesliga - Borussia Dortmund v FC Cologne
1/19

Bayern je tako uzao još jedan naslov u nizu. Razočarani su bili igrači i navijači. Osobito napadač Sebastian Haller (29). Nedugo nakon dolaska u žuto-crne dijagnosticiran mu je rak testisa. Zbog toga je morao propustiti veći dio sezone, ali po svome povratku dao je sve od sebe da klub dođe do naslova prvaka.

VEZANI ČLANCI:

"U tom me trenutku gubitak naslova bolio više nego dijagnoza raka testisa. Ako si bolestan, sam ne možeš napraviti ništa po tom pitanju, već prihvatiti i proći kroz sve. Titulu smo imali u rukama, sve smo trebali napraviti sami. Nije lako priznati da si napravio greške i povukao pogrešne odluke u takvom slučaju", rekao je Haller.

VIDEO Dalić objavio popis: Livaja opet među vatrenima, vraća se još jedno poznato ime

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije