Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muke splićana

Nakon završetka Ultre, na Poljudu 'oživljavaju' oštećeni travnjak

10.10.2013., stadion Poljud, Split - Prijateljska nogometna utakmica izmedju HNK Hajduk - Besiktas J.K. Tino Sven Susic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
16.07.2014.
u 09:15

Bijele u četvrtak u 2. pretkolu Europske lige čeka težak posao u Irskoj jer domaćin ne zna za poraz još od 25. travnja

Hajduk u tišini odrađuje operaciju Dundalk, bijelima je jasno da ih čeka težak posao protiv prvoplasirane momčadi prvenstva Irske. Čarterski let u Irsku ide u srijedu ujutro, bit će napunjen optimizmom premda Dundalk u domaćim natjecanjima ne zna za poraz od 25. travnja i prvi je u domaćem prvenstvu. Kod Igora Tudora nema nepoznanica, njegova se prva momčad zna.

Pripreme u Sloveniji iskristalizirale su sastav Stipica - Vršajević, Maloča, Milović, Milić - Sušić, Bradarić, Caktaš - Kouassi, Maglica, Gotal. Da je sve u redu, onda bi ta momčad istrčala u Irskoj, ali problema sa zadnjom ložom ima Tino Sušić pa će njegov nastup biti pod upitnikom do posljednjeg trenutka. Ako Sušić ne bude mogao, najvjerojatnije će ga zamijeniti Mislav Anđelković koji polako vraća poljuljano povjerenje.

Prije nekih godinu dana oduševljavao je izvedbom, dobio nadimak "Hajdukov Pirlo" i uskoro otišao u zaborav. Tko zna, možda je ljeto Anđelkovićevo godišnje doba u kojem pruža najbolje igre. Druga opcija za koju se Tudor može odlučiti jest Brazilac Jo, ali za njega kažu da je nespreman, a u igri za Sušićevu poziciju još su mladi Vlašić i Balić.

Inače, u Poljudu dežurne službe rade na održavanju travnjaka koji nakon trodnevnog Ultra festivala ipak nije pretrpio znatnija oštećenja. Trava je bila "umrtvljena", sada je u fazi "oživljavanja", a do nedjeljne utakmice s Istrom, uvjeravaju odgovorni, bit će sve u redu. Stanje terena puno je bolje nego lani.

>> Čelnici Hajduka traže od Tudora Europsku ligu, a ne daju novac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije