Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor tudor

Nakon Vulića prvi u 12 godina koji je na klupi Hajduka ostao čitavu sezonu

Igor Tudor
Marijan Susenj/PIXSELL
05.02.2015.
u 11:06

Pokazao je izniman trenerski talent, s tim da će neke stvari morati korigirati i shvatiti da ne rade svi protiv njega.

Igor Tudor nakon silnih godina smjena trenera svakih nekoliko mjeseci postao je najdugovječniji od 2003. godine kada je cijelu sezonu na klupi Hajduka izdržao Zoran Vulić. Od tog Vulićevog "podviga" nijedan trener, sve do Tudora, na klupi bijelih nije uspio izdržati jednu sezonu. A mijenjali su velikani poput Ćire Blaževića, Stanka Poklepovića, Edoarda Reje...

I sada je taj rekord oborio Tudor, uspio je voditi momčad cijelo jedno prvenstvo. Bio je na pragu izdržati i još jednu sezonu, ali neizdržljivo stanje u Hajduku natjeralo ga je da podnese ostavku.

Podsjetimo, Tudor je zamijenio Mišu Krstičevića krajem travnja 2013. godine, već nakon mjesec dana okitio se trofejom. Hajduk je tada osvojio kup Hrvatske, Tudor se nametnuo kad iznimno važan faktor. Čak mu se predbacivalo da se u Hajduku ne može donijeti nijedna odluka bez njega što je on oštro demantirao u svakoj prigodi. U svakom slučaju Tudorovi dani u Hajduku će se pamtiti, ostavio je dubok trag. Pokazao je izniman trenerski talent, s tim da će neke stvari morati korigirati i shvatiti da ne rade svi protiv njega.

Svoj trenerski put započeo je kao pomoćnik Edoarda Reje, pa ga je Igor Štimac pozvao u reprezentaciju Hrvatske kao pomoćnika i onda je uslijedio poziv Hajduka. Prošlog ljeta umalo je napustio Poljud, Damir Mišković, gazda Rijeke i njegov veliki štovatelj, vidio ga je kao trenera Spezie, ali ipak je ostao u Hajduku.

>>Evo zašto je Tudor dao otkaz i tko bi ga mogao naslijediti u Hajduku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije