Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROSTRUKI PRVAK HRVATSKE

Nakon više od šest godina, na Maksimir se vratio nekadašnji prvi topnik Plavih

Foto: GNK Dinamo
1/2
15.06.2021.
u 19:55

Čop je u svom prethodnom opusu u Dinamu „zaokružio“ brojke: odigrao je 110 službenih utakmica, postigao 60 pogodaka noseći pritom dres s brojem 90

Nekadašnji prvi topnik Dinama od ovog je tjedna ponovno u plavom dresu. Duje Čop nakon šest i pol godina vratio se u maksimirski klub s kojim je potpisao ugovor, javili su iz Dinama. 

Čop je u Dinamu do sada odigrao 110 službenih utakmica, postigao 60 pogodaka. U klubu iz Maksimira je proveo dvije i pol godine, od ljeta 2012. do početka 2015. i pritom osvojio tri naslova prvaka i po jedan Kup i Superkup. U sezoni 2013/'14. bio je prvi strijelac lige s 22 postignuta pogotka.

U Dinamu su ga u te dvije i pol sezone vodila četvorica trenera: Ante Čačić, Krunoslav Jurčić, Branko Ivanković i Zoran Mamić. Pritom su mu suigrači bili čak šestorica hrvatskih reprezentativaca s aktualnog popisa izbornika Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo: Šime Vrsaljko, Domagoj Vida, Milan Badelj, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović i Andrej Kramarić.

POGLEDAJTE VIDEO: Domagoj Vida

Damir Krznar još ga je u prvom mandatu vodio u statusu asistenta glavnog trenera Zorana Mamića, a u momčadi je bio i sadašnji kapetan Arijan Ademi.

- Jako sam sretan i ponosan što sam ponovno u Dinamu nakon šest i pol godina, hvala klubu na povjerenju koje sam dobio. Prošao sam s Dinamom brojne lijepe trenutke u svom prvom mandatu u dresu prvaka, a ovom prilikom čestitam stožeru, momčadi i klubu na ostvarenim povijesnim rezultatima u fantastičnoj prošloj sezoni. Trenera Damira Krznara i njegov rad dobro mi je poznat, ima dosta igrača s kojima od ranije imam kontakt, prije svega je to kapetan Ademi, i vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu. Veselim se svim izazovima, dat ću sve od sebe na terenu i vjerujem da su pred nama novi uspjesi Dinama na domaćem i europskom planu - rekao je Duje Čop po potpisu ugovora za Dinamovu stranicu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

PP
Pucvala_premium.2
01:30 16.06.2021.

Kramaric mu je bio zamijena na klupi, igrao je odlicno , zanimljivo kako Krama u Dinamu nista , u Rijeci ekplozija , u Leicesteru nista u Hofenhaimu super , u kockicama stativa , cudna biljka ,

BI
billynik
16:19 17.06.2021.

Koja korist od njega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije