Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK PORUČIO

Nakon Tottija u Romi više nitko nikada neće nositi 'desetku'

Francesco Totti
Foto: NPH/Pixsell
28.03.2014.
u 21:00

Roma planira otvoriti novi stadion 2016., a predsjednik je uvjeren kako će 37-godišnji Totti tada još uvijek igrati za rimski klub.

Jednog dana kada legendarni Francesco Totti odluči otići u mirovinu, u Romi više nitko nikad neće nositi broj deset.

- Što će biti kada Totti ode u mirovinu? Povući ćemo njegovu 'desetku'. U to nema sumnje. Njegov oproštaj neće trajati samo sat vremena tijekom posljednje utakmice, već će to biti spektakl koji ćemo obilježavati mjesec dana - rekao je prvi čovjek Rome James Palota.

Roma planira otvoriti novi stadion 2016., a predsjednik je uvjeren kako će 37-godišnji Totti tada još uvijek igrati za rimski klub.

Inače, Totti je za 'vučicu' debitirao 23. ožujka 1993. godine u utakmici protiv Brescije. U karijeri je odigrao 700 utakmica za Romu.

Foto: NPH/Pixsell

>> 'Kralj Rima' odigrao 700. utakmicu u Serie A, ispred njega još petorica 'veličanstvenih'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EU afrodita
EU afrodita
21:51 28.03.2014.

Totti legendo...očekujemo još jednu knjigu tvojih viceva..haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije