Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE TRENERA

Nakon razlaza s Goranom, Đoković donio odluku koja bi mnoge mogla šokirati

Australian Open
Foto: ISSEI KATO/REUTERS
1/6
27.03.2024.
u 13:23

"Goran i ja smo prije nekoliko dana odlučili prekinuti suradnju. Naša kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto", napisao je Novak Đoković u srijedu

Srpski tenisač Novak Đoković u srijedu je objavio kako su on i Goran Ivanišević prekinuli suradnju. Nakon šest godina i brojnih osvojenih trofeja dva velikana tenisa se rastaju. Nije poznato kojim će putem krenuti Ivanišević, no Đoković je donio odluku koja bi mnoge mogla začuditi.

VIDEO Đoković poludio i opet urlao na Ivaniševića. Hrvatska legenda psovala je zbog njegovih kritika

Novak Đoković je propustio turnir u Miamiju kako bi se što bolje pripremio za nastupe na zemljanim površinama. Trenutno je u Beogradu gdje se za nastupe priprema s Nenadom Zimonjićem. Idući nastup bit će mu u Monte Carlu 7. travnja. Međutim, odlučio je kako neće imati trenera, piše srpski Telegraf. Đoković je bez trenera bio i nakon razlaza s Borisom Beckom, a isti potez je jednom povukao Roger Federer.

VEZANI ČLANCI:

Suradnja Đokovića i Ivaniševića je pukla nakon lošeg početka ove kalendarske godine. Srpski as poražen je u polufinalu Australian Opena od Jannika Sinnera. Potom ga u Indian Wellsu pobijedio 123. tenisač svijeta, Luca Nardi, s 2:1 u setovima. Od turbulentne suradnje Đoković se oprostio emotivnom porukom.

GALERIJA Đoković slavio u finalu Roland Garrosa. Srpski as postavio novi rekord

Australian Open
1/49

"Goran i ja smo prije nekoliko dana odlučili prekinuti suradnju. Naša kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam što mogu reći (nisam siguran da je on) da smo, osim što smo zajedno osvajali turnire, imali i sporednu bitku u Parchisiju koja je trajala... mnogo godina. I – taj turnir za nas nikad ne prestaje. Šefinjo, hvala na svemu, prijatelju. Volim te", napisao je srpski tenisač.

Foto: SofaScore

Komentara 3

T8
Tomo-81
18:17 27.03.2024.

E djoka sad ces jos losije igra ti a uostalom imas dosta godina i vidi se da igras dosta lose!!!

PA
Pajdo
18:57 27.03.2024.

HAhaahhaa

MA
marinalučica
14:08 27.03.2024.

Šokirati ili začuditi, odlučite se. Boris Beck ili Becker, odlučite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije