Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISAČICA OBJAVILA

Nakon poraza dobiva prijetnje smrću i silovanjem: 'Moram se bojati za život samo zato što sam izgubila'

Wimbledon 2023 - Day Six - All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: Steven Paston/PRESS ASSOCIATION
1/3
17.09.2023.
u 08:46

U komentarima na društvenim mrežama bilo je puno kritika na njenu profesionalnost i navoda da se "ne može nazvati profesionalnom tenisačicom", a mnogi su je optužili i da je namjerno izgubila

Reakcija društvenih mreža na poraz srpske tenisačice Natalije Stevanović u finalu kvalifikacija za turnir u Guadalajari bila je poprilično burna. Nakon poraza od Marie Matheas rezultatom 6:3, 7:5, mnogi su joj upućivali uvrijede i prijetnje.

"Što bih trebala reći nakon ovoga? Moram se bojati za svoj život samo zato što sam izgubila meč nakon ozljede? Sportaši daju sve od sebe na terenu, a ovakve prijetnje su stvarno nešto ozbiljno. Objavljujem ovo prvi put jer sam već umorna od takvih poruka kad god ne pobijedim", objavila je Stevanović na Instagramu uz slike poruka koje su joj poslane.

VEZANI ČLANCI:

U porukama joj više pojedinaca prijeti smrću ili silovanjem, a sve je popraćeno salvom uvreda i psovki. U komentarima je bilo puno kritika na njenu profesionalnost i navoda da se "ne može nazvati profesionalnom tenisačicom", a mnogi su je optužili i da je namjerno izgubila od slabije protivnice.

Sadržaj poruka možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Emotivan Dinamov navijač: Za mene je Zdravko Mamić gospodin. Njemu su sudili lopovi iz Osijeka

Komentara 2

Avatar Behemot
Behemot
13:42 17.09.2023.

Ekipa birtija-kladionica nije sretna kada im padne listić?

Avatar Moodleen
Moodleen
11:51 17.09.2023.

Odmah kroz naslov skužiš da se radi o zemljakinji izvjesnih dno..vi..nara. Pa ne bi o njoj da je iz zemlje gdje žive ljudi. Treba kontinuirano civilizaciju "izveštavati", kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije