Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBUNA U BAYERNU

Nakon pobjede igrač napao Kovača: 'Ne znam što je njemu u glavi'

Niko Kovač i Jerome Boateng
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
23.02.2019.
u 23:30

'Nije pošten prema meni i ne znam zašto je tako. Možda zato što zna da odlazim na kraju sezone, ali dobro treniram, trudim se, ali ne igram. Teško mi se motivirati za bilo što kad vidim da na mene nitko ne računa', zaključio je Rafinha.

Bayern Nike Kovača je u 23. kolu Bundeslige pobijedio Herthu 1:0 i izjednačio se s Borussijom na vrhu, a momčad iz Dortmunda ima utakmicu manje. 

Treća uzastopna pobjeda Bavaraca i privremeno izjednačenje s najvećim rivalima ipak je donijela i loše vijesti

Brazilac Rafinha odgledao je susret na klupi, a u zadnjih šest kola odigrao je samo 79 minuta protiv Leverkusena i čini se da Kovač na njega više ne računa jer je Joshuu Kimmicha vratio iz vezne linije na desni bok.

"Ne znam što mu je u glavi. Igrao sam i kod Ancelottija, Heynckesa i kod Guardiole, ali oni očito ne znaju previše o nogometu", rekao je Rafinha za Bild te dodao. 

"Nije pošten prema meni i ne znam zašto je tako. Možda zato što zna da odlazim na kraju sezone, ali dobro treniram, trudim se, ali ne igram. Teško mi se motivirati za bilo što kad vidim da na mene nitko ne računa", zaključio je Rafinha. 

>> Pogledajte kako Krovinović, Svilar i Živković pjevaju hit Magazina

Ključne riječi

Komentara 21

JO
josip
23:45 23.02.2019.

sa ovakvim izjavama sigurno neces igrati....

TO
Tomi0713
01:38 24.02.2019.

Pa nece na tebi graditi momcat kad odlazis ,koji tenkre

OK
okolo
23:59 23.02.2019.

zamislimo da je robert jugoslavenčina neka...koje ode bih se pjevale, divljenju potezima njegovim bi li bilo kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije