Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK u Rovinju

Nakon Nike i Ibre novi predvodnik 'bilih' – Mile

06.12.2014., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 18. kolo, HNK Hajduk - RNK Split. Artem Milevsky. Photo: Tino Juric/PIXSELL
20.01.2015.
u 15:30

Mile je naša velika uzdanica, uvjeren sam da će biti puno bolji u drugom dijelu sezone, kaže trener Hajduka Igor Tudor

Artem Milevski i Andrija Balić zamijenili su dresove pa će ukrajinski internacionalac nositi Hajdukov broj 10, a velika nada bijelih broj 99. Ne događa se to svaki dan, a zanimljivo je da je baš vlasnik prestižnog dresa Balić izrazio želju da bijelu desetku uzme Milevski.

– Volio bih da nosiš ovaj dres – Balić se obratio Milevskom. Kod ljubimca Hajdukovih navijača nije bilo dvojbi, prigrlio je broj pod kojim je igrao za najvećih dana karijere. Milevski je desetku nosio igrajući za kijevski Dinamo i reprezentaciju Ukrajine u koju se želi vratiti. Pripreme u Rovinju na koje je Hajduk otputovao bit će od velike važnosti baš za Milevskog, koji je u kolovozu stigao potpuno nepripremljen. Dočekan je sa sumnjama, bilo je puno onih koji su njegov boravak u Hajduku proglasili kao da je na liječenju od alkoholizma.

– Taj će biti ovdje dok traje ljeto, a onda će tražiti novu destinaciju – uvjeravali su nas oni što uvijek sve znaju. Pet mjeseci poslije Milevski je najveća uzdanica Hajduka, toliko je obožavan su pristaše bijelih na predsjedničkim izborima na glasačke listiće dopisivali broj 99 i prezime Milevski. Poruka "Arteme, povedi nas" postala je svojevrsni simbol, vrsni nogometaš s nekoliko poteza "kupio" je naklonost navijača. A u proljetnom dijelu sezone trebao bi se pokazati u pravom svjetlu. S desetkom na leđima. Posljednje dvije prave desetke bijelih bili su Niko Kranjčar i Senijad Ibričić. A nadareni 17–godišnji Balić, koji po svim karakteristikama zaslužuje desetku, malo će pričekati. Dogovor je da Milevski, kada bude odlazio, baš Balića proglasi svojim nasljednikom i vrati mu dres.

– Andrija će imati minutažu, na njega i Vlašića računam. Nemojmo im raditi pritisak. Igrač se ne postaje pričom, nego radom. Nemojmo očekivati da će Balić i Vlašić donositi razliku, oni su lani bili kadeti. Razliku u toj dobi nije donosio ni Messi – kazao je Hajdukov trener Igor Tudor.

Puno očekuje od Milevskog

– Artem je igrač tehnike, igrač pasa. Mile je naša velika uzdanica, uvjeren sam da će biti još bolji u drugom dijelu sezone – kazao je Tudor. U Rovinj nije odveo Mislava Anđelkovića i Gorana Jozinovića, njih je Hajduk otpisao, a naknadno će se priključiti Avdija Vršajević koji je produžio ugovor do ljeta 2016. godine.

– Brzo smo našli zajednički jezik. Ponude koje su stizale nisu bile zadovoljavajuće ni za mene ni za klub – rekao je Vršajević. A Tudora sve te priče oko odlazaka, neisplate plaća i slično pomalo živciraju:

Razgovara se o svemu osim o nogometu...

Komentara 2

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
17:45 20.01.2015.

Ja ipak mislim da je bolja ona ponuda gdje dobiješ svoju plaću redovito, a ne ona dođemti.. A istina je nije bilo nikakvih ponuda i zašto laž.š sebe???

PE
perfa57
08:59 21.01.2015.

Milevski nije odigrao ništa ozbiljno zadnjih par godina, a Hajduk uz potporu novinara radi od njega čudo neviđeno bez pokrića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije