Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Curtis Blaydes

Nakon Ngannoua želim Miočića, njega sam rušio kada god bih poželio!

Curtis Blaydes
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
23.11.2018.
u 12:10

Amerikanac se nada da bi mu pobjeda na UFC Fight Night priredbi u Pekingu mogla osigurati mjesto izazivača. Ili ga gurnuti na korak do te pozicije

Američki teškaš 27-godišnji Curtis Blaydes sutra ima priliku osvetiti jedini profesionalni poraz u dosadašnjoj karijeri. 'Razor' je upravo u Zagrebu, na Fight Night priredbi 2016. godine, izgubio od Francisa Ngannoua nakon intervencije liječnika radi potpuno zatvorenog oka, piše Fifgtsite.

U međuvremenu je kamerunsko-francuski borac stigao do prilike za osvajanje titule u teškoj kategoriji, a Blaydesov put, iako možda i impresivniji od onog Ngannoua, još uvijek čeka taj epilog.

>> Pogledajte trening Mirka Cro Copa

Amerikanac se nada da bi mu pobjeda na UFC Fight Night priredbi u Pekingu mogla osigurati mjesto izazivača. Ili ga gurnuti na korak do te pozicije.

- Iskreno ne znam što će se događati s teškom kategorijom. Ima toliko puno mogućnosti.

Prije smo rekli da je Brock Lesnar u igri, čuo sam da i Jon Jones dolazi u tešku, tu je naravno i Stipe…

- I on je opcija. Ima puno mogućnosti - odgovara Blaydes na pitanje gdje bi ga pobjeda protiv Ngannoua gurnula u razgovoru za popularni “The MMA Hour”.

- Ovaj put nisam u glavi razmišljao korak naprijed. To sam učinio prije posljednjeg meča protiv Overeema. Pomislio sam, pobijedim li Alistaira dobit ću šansu za pojas. Posebno nakon što sam vidio kako je izgledao meč Ngannou vs. Lewis. Mislim da niti jedan od njih nije zaslužio napasti pojas, posebno nakon onakve druge runde. Tako da sam u svojoj glavi već pomislio da ću to biti ja, a onda sam se razočarao. Tako da si ne želim to raditi ponovno. Sada gledam samo jedan korak naprijed - objašnjava Blaydes.

Ipak, jedno ime ga gotovo sigurno vodi do te pozicije – to ime je ono hrvatskog Amerikanca Stipe Miočića. Blaydes pomalo stidljivo proziva 'Vatrogasca'.

- Valjda je onda plan pitati Stipu. Ako dobijemo taj meč, odlično. Jer, ako njega pobijedim, onda nema više sumnje u mene. Ali to je samo ako on prihvati borbu. Ako ne prihvati, ne znam što će se dogoditi. Moram razgovarati sa svojim trenerima, sa svojim menadžerom, moram dobiti njihov input. Ovo je čudna situacija, kao da sam u vakuumu… - dodaje Blaydes koji ponovno naglašava da izuzetno poštuje Miočića s kojim je u prošlosti i trenirao.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
@ploto@
19:10 24.11.2018.

Nakon Ngannoua trebat će ti duži odmor jer te razbio za manje od minutu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije