Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružna strana sporta

Tenisačica se požalila na uvrede i prijetnje od onih koji izgube na kladionici: I što možeš učiniti?

Open USA: Mandy Minella - Dejana Radanovic
Foto: Rob Prange
12.05.2023.
u 19:41

Nije moguće sa sigurnošću reći koji je meč izazvao sumnje i seriju uvreda koja je upućena Radanović. U zadnjih tjedan dana izgubila je polufinale ITF turnira u Tbilisiju, a nakon toga u 2. kolu ITF turnira u gruzijskom Kačeretiju

Srpska tenisačica Dejana Radanović na Instagramu je objavila kako se već neko vrijeme suočava s vrijeđanjem pa čak i prijetnjama. Više osoba šalje joj uvredljive poruke bez prestanka. Povod jest njihovo uvjerenje da je tenisačica namjestila jedan od mečeva, zbog čega su na kladionici izgubili pozamašne svote novca.

Na Instagramu je objavila slike poruka uz natpis "Jedan od običnih dana u inboxu". "Sve ti mrtvo je*** nesposobno, ku*** raspadnuta, je*** ti mrtvu majku u usta namještenu, j***** te sto ustaša", stajalo je u jednoj od mnogobrojnih poruka, prenosi SN.

U drugoj je objavi tenisačica izrazila svoje viđenje ovakvih incidenata. "I što možeš učiniti? Jedno veliko ništa. Jedino blokirati budalu, a sutra će doći tri nove koje će ti isto napisati, jer su naravno odigrali listić na tebe i pali. Svaka budala može ti napisati što god njegov bolesni mozak poželi. Lijepe strane sporta, hvala lijepo i doviđenja", pisala je Radanović.

Nije moguće sa sigurnošću reći koji je meč izazvao sumnje i seriju uvrjeda koja je upućena Radanović. U zadnjih tjedan dana izgubila je polufinale ITF turnira u Tbilisiju od Diatčenko, a nakon toga je u 2. kolu ITF turnira u gruzijskom Kačeretiju izgubila od Zolotareve.

VIDEO: Deda ima 15 godina i slijep je, njegov vlasnik više ga nije htio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije