Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnji pothvat Slovenca Kavčiča

Nakon 50 sati puta igrao 99 minuta s Hewittom i pobijedio

'Blaz Kavcic of Slovenia eyes the ball as he returns a shot to Potito Starace of Italy during their men\'s singles Davis Cup tennis match in Arzachena July 8, 2011. REUTERS/Max Rossi (ITALY - Tags: SP
'MAX ROSSI'
23.08.2011.
u 17:37

Sjajan pothvat ostvario je slovenski tenisač Blaž Kavčič. On je nakon putovanja od 50 sati igrao meč 1. kola turnira u Winston-Salemu protiv Australca Lleytona Hewitta. Nakon 99 minuta pobijedio je sa 6:4, 7:6 (3)

A do meča Slovenac je imao pravu putešestviju. Nakon što je odigrao finale u uzbekistanskom Karšiju, gdje je izgubio od Denisa Istomina, krenuo je taksijem prema Taškentu. Vožnja je trajala šest sati.

Potom je avionom šest sati putovao do Rige. Let od Rige do New Yorka potrajao je devet sati. Sa zračne luke JFK autobusom se prebacio na drugi newyorški aerodrom LaGuardiju, gdje mu je let za Greensboro bio odgođen za dva sata, a onda otkazan dva sata kasnije. Na kraju je odletio za Charlotte te stigao poslije ponoći.

Mirjana Lučić pobijeđena je u 1. kolu WTA turnira u Dallasu od druge nositeljice, Slovakinje Dominike Cibulkove, čiji je trener Željko Krajan, a kondicijski Dean Vojnović. Bilo je 6:4, 6:0 za Cibulkovu. Mnogo neizvjesniji meč njih su dvije odigrale u Wimbledonu...

Mirjana Lučić pobijeđena je u 1. kolu WTA turnira u Dallasu od druge nositeljice, Slovakinje Cibulkove (4:6, 0:6)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije