Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEAN PIERRE ADAMS

Nakon 39 godina u komi preminuo francuski nogometaš

CNN/Stickerpedia
06.09.2021.
u 13:34

Adams se nalazio u komi od ožujka 1982. godine kada mu je uoči rutinske operacije koljena ubrizgana prevelika doza anestetika koja je uzrokovala oštećenje mozga

Francuski nogometni reprezentstivac Jean-Pierre Adams preminuo je u utorak u dobi od 73 godine nakon što je gotovo 40 godina bio u komi, objavili su njegovi nekadašnji klubovi Paris SG i Nancy.

Adams se nalazio u komi od ožujka 1982. godine kada mu je uoči rutinske operacije koljena ubrizgana prevelika doza anestetika koja je uzrokovala oštećenje mozga. Supruga Bernadette odbila je eutanaziju te se svo ovo vrijeme brinula za njega.

U razdoblju od 1972. do 1976. godine rođeni Senegalac Adams je odigrao 22 utakmice za reprezentaciju Francuske te je s Mariusom Tresorom tvorio stoperski par poznat pod nadimkom "crna straža".  

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:39 06.09.2021.

"te se svo ovo vrijeme brinula za njega " Sve vrijeme .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije