Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITF
Povratak na članak

Nakon 118 godina mjenja se sustav natjecanja u Davisovu kupu

Hrvatska će u polufinalu ovogodišnjeg Davisova kupa, posljednjeg u sadašnjem formatu, u Zadru ugostiti reprezentaciju SAD-a

Komentari 2

DJ
djobu68
14:21 17.08.2018.

Sljedece ce biti Grand Slam turniri na dva dobivena seta jer mecevi predugo traju i jer daju prednost fizicki pripremljenijim igracim, u Roland Garrosu se nakon 10 izmjena udaraca poen se prekida i dodjeljuje odlukom suca za umjetnicki dojam, ukidaa se hawkeye jer pomaze igrace koji nisu dovoljnog marketinskog potencijala. Pohlepa za novcem je veca od svemira.

VL
AR
Artukovic
13:07 18.08.2018.

Tako izgleda kad glupani mjenjaju povijest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.