Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar koji je Hrvatsku uveo u polufinale Eura

Najveći Jukićev ulov nije Ukrajina, već riba od 35 kg!

\'06.02.2012., Split - Europsko prvenstvo u malom nogometu, UEFA Futsal EURO 2012., cetvrtfinale, Hratska - Ukrajina. Frane Despotovic, Ivo Jukic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
08.02.2012.
u 10:03

– Profesionalci smo samo po broju treninga, ne i po plaćama... – kaže Jukić.

Čudesni Ivo Jukić, hrvatski vratar, koji je svojim obranama najzaslužniji što smo ostvarili povijesni uspjeh. Jukić je, za razliku od svojih suigrača, imao je mirnu noć.

– Spavao sam dobro, nemam problema sa spavanjem. Naš fond igrača dosta je mali, ali forte je da svaki može riješiti utakmicu. Svaki od naših u stanju je napraviti jak potez. Ovaj put sam to bio ja, prije toga su utakmice rješavali Grcić i Marinović. Neka sada polufinale riješi netko četvrti – počeo je Jukić.

Obranama je izludio ukrajinske igrače. Zanimljiv tip, nije sklon paradama, nego pogađa stranu.

– Imam svoj sistem kad su penali, ako obranim prvi, onda skinem još tri. Postoje dvije škole branjenja, brazilska, koja ima više parada, i španjolska, po kojoj se brani na postavljanje. Moj je stil sličniji španjolskoj školi.

>> Cijeli razgovor s Ivom Jukićem pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije