Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Vatreni

Boban, Mandžukić, Olić i drugi: Junaci reprezentacije okupili se da bi pomogli bolesnoj djevojčici

Dugopolje: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
13.05.2023.
u 15:52

Mario Mandžukić, Zvonimir Boban, Vedran Ćorluka, Ivica Olić i Robert Prosinečki bili su među onima koji su u Sloveniji igrali utakmicu kojom se nastoje prikupiti sredstva za dva milijuna vrijedan lijek koji je prijeko potreban teško bolesnoj djevojčici Karolini

U Sloveniji je održana utakmica za pomoć djevojčici Karolini kojoj je prošlog mjeseca dijagnosticiran Cockayneov sindrom, rijetka genetska bolest progresivnog starenja. Odazvali su se i bivši hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić, Ivica Olić, Vedran Ćorluka, Aljoša Asanović i Zvonimir Boban, a dvorana od tisuću mjesta bila je popunjena.

Podijeljeni su u dvije ekipe - plavu i žutu. Za žute su igrali Mario Mandžukić, Zvonimir Boban, Vedran Ćorluka, Milivoje Novaković, Mišo Brečko, Marijan Kustić, Aleksander Čeferin, Miran Pavlin i Robert Volk.

Plavi tim su činili Ivica Olić, Gregor Šmajd, Radenko Mijatović, Aljoša Asanović, Bojan Jokić, Senijad Ibričić, Branko Ilić i Aleksandar Radosavljević, a vodio ih je Robert Prosinečki.

Popunjena su sva mjesta u dvorani, a ispred dvorane su stajale stotine ljudi. Nada je prikupiti sredstva za lijek koji stoji dva milijuna eura.

VIDEO: Obelikse, jesi to ti?! Na Pagu natjecanje u staroj vještini, posebno se istaknuo jedan natjecatelj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije