Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navala Hrvata

Važne novosti za navijače vatrenih: UEFA u prodaju pustila još ulaznica za finale Lige nacija

Rotterdam: Atmosfera na stadionu De Kuip na završnici Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.06.2023.
u 18:28

HNS je ranije objavio i cijene ulaznica. Za prvu kategoriju navijači će morati izdvojiti 70 eura, za drugu 50 eura dok cijena za treću kategoriju iznosi 20 eura. Ulaznice za finalnu utakmicu koja je na rasporedu u nedjelju, 18. lipnja u 20.45 sati, mogu se nabaviti na službenom kanalu UEFE.

UEFA je u javnu prodaju pustila još ulaznica za finale Lige nacija između Hrvatske i Španjolske u Rotterdamu, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Nakon velike pobjede nad domaćom Nizozemskom, Hrvatska će u nedjelju, 18. lipnja u 20.45 sati u Rotterdamu igrati protiv Španjolske, u finalnom ogledu za trofej Lige nacija. Ulaznice za utakmicu mogu se nabaviti na službenom kanalu UEFE.

GALERIJA Ovako su vatreni u čarobnoj "domaćoj" atmosferi proslavili ulazak u finale Lige nacija

Rotterdam: Atmosfera na stadionu De Kuip na završnici Lige nacija
1/34

Podsjetimo, ranije se pretpostavljalo da bi početni broj od oko 13 tisuća dostupnih ulaznica mogao porasti ovisno o interesu navijača suparničke momčadi, obzirom da je već za polufinale na De Kuipu bilo od 15 do 20 tisuća hrvatskih navijača.

VEZANI ČLANCI:

HNS je ranije objavio i cijene ulaznica. Za prvu kategoriju navijači će morati izdvojiti 70 eura, za drugu 50 eura dok cijena za treću kategoriju iznosi 20 eura.

Cijena ulaznica za najbolja mjesta, ona centralno pozicionirana unutar 1. kategorije, iznosit će 120 eura. Osobe s invaliditetom mogu ulaznice svih kategorija kupiti za 20 eura, a uz njih dobivaju i besplatnu ulaznicu za pratnju.

VIDEO Dalić opleo po sucu:  Bilo je ciljano i to je bilo očito

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije