Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIJAJU K'O OD ŠALE

Najefikasniji Real u posljednje 54 godine: Luka zabio 101. gol 'kraljeva' u sezoni

Real Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.02.2014.
u 09:28

Marca piše kako je Real do brojke od 100 postignutih golova stigao prije nego li ijedna druga ekipa 'kraljevskog kluba' u posljednje 54 godine i vremena kad je momčad vodio Miguel Munoz.

Real je u nedjelju s uvjerljivih 3:0 pobijedio Getafe te tako došao do brojke od 101 postignutog gola u 38 ovosezonskih službenih utakmica.

Protiv Getafea su u strijelce za 'kraljevski klub' upisao i Luka Modrić, koji je ponovno bio jedan od najboljih igrača, a zanimljivu je statistiku nakon te utakmice izvadila Marca.

Naime, španjolski dnevnik piše kako je Real do brojke od 100 postignutih golova stigao prije nego li ijedna druga ekipa 'kraljevskog kluba' u posljednje 54 godine i vremena kad je momčad vodio Miguel Munoz.

Real je od 101 gola ove sezone 68 zabio u Primeri, 20 u ligi prvaka te 13 u Kupu Kralja.

Dobar dio zasluga za tu statistiku svakako ide i treneru Carlu Ancelottiju, koji je u klub stigao na početku ove sezone zamijenivši Josea Mourinha.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>> Modrić bi mogao i na gol: Bacio se i rukom zaustavio loptu
>> Modrić zabio Getafeu! Real slavio, Sammir sjedio na klupi

Komentara 2

Avatar jure23
jure23
09:41 17.02.2014.

odakle je ono luka došao u Real, iz hajduga ??????

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:18 17.02.2014.

Ovi u Marci guraju laganini Mou koji vjerojatno i zasluzuje malo papra na svoju jezicinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije