Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA NA HANŽEKU

Najbrži čovjek ove sezone Tyson Gay dolazi u Zagreb

'The USA\'s Tyson Gay wins the men\'s 100m event Photo: Press Association/Pixsell'
'Stephen PondPress Association/Pi'
22.08.2010.
u 11:54

Na Grand-prix mitingu u Zagrebu 1. rujna trčat će Tyson Gay, najbrži čovjek ove sezone na 100 metara. Brži i od Usaina Bolta.

Bez obzira na to što je zbog ozljede Asafa Powell otkazao nastup na zagrebačkom Grand-prix mitingu, utrka na 100 metara mogla bi biti još atraktivnija.

Naime, iz pouzdanih krugova doznali smo da će na stadionu Mladosti 1. rujna trčati Tyson Gay, trenutačno najbrži čovjek ove sezone. Brži i od Usaina Bolta. Uostalom, na mitingu Dijamantne lige u Stockholmu ga je i pobijedio.

Tyson Gay je ove sezone na mitingu Dijamantne lige u Londonu postigao vrijeme 9.78 na 100 metara. Amerikanac je ove sezone nastupio na samo tri utrke na 100 metara i na sve tri je pobijedio (Stockholm, London, Gateshead). Trčao je i na 200 metara - bio je prvi u Monacu, te drugi u Eugeneu.

Gay je u karijeri osvojio svjetsko zlato (Osaka, 2007.) i srebro (Berlin, 2009.) na 100 metara, te svjetsko zlato na 200 metara (Osaka, 2007.). Zbog ozljede nije nastupio na OI u Pekingu. No, u kakvoj je ondje formi bio Usain Bolt (svjetski rekordi na 100 i 200 m), teško da bi osvojio zlatnu medalju. (dm)

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:17 22.08.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije