Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedio Isnera

Najbolji tenisač svijeta osvojio turnir u Parizu!

Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.11.2016.
u 17:38

Murray iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, osvojio je zlatnu medalju u Rio de Janeiru, osvojio je sedam turnira i igrao četiri finala

Andy Murray pobijedio je na Mastersu u Parizu. Iako ga je John Isner pošteno namučio, Britanac je slavio sa 2:1 u setovima, bilo je 6:3, 6:7 (4), 6:4.

Murray je u prvom setu odvojio pri vodstvu 3:2 kada je oduzeo Isneru servis i prednost držao do kraja. U drugom setu vodila se velika borba i nije bilo breakova pa se igrao tie-break, u kojem je američki tenisač bio mirniji i izjednačio u setovima. Borba se nastavila i u trećem, odlučujućem setu u kojem je Murray pri vodstvu 5:4 pojačao pritisak te oduzeo servis Isneru, što je značilo da može slaviti novi naslov.

Murray iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, osvojio je zlatnu medalju u Rio de Janeiru, osvojio je sedam turnira (Rim, Queens, Wimbledon, Beijing, Shangai, Beč i Pariz), a uz to odigrao i još četiri finala (Australian Open, Madrid, Roland Garros i Cincinnati). Zbog toga će od sutra biti prvi tenisač svijeta!

>>Andy Murray je novi broj jedan

Komentara 6

Avatar CHOW
CHOW
18:25 06.11.2016.

Neka je, ima više sreće nego pameti.

JO
JOBAH
18:32 06.11.2016.

a i mora da taj Murray ima hrvatske korjene čim ga Hrvati toliko vole, više od Novaka

DU
Deleted user
17:59 06.11.2016.

Murray iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, a Nole u zavrsnici jednu od losijih, te zbog toga će od sutra biti prvi tenisač svijeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije