Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Nadzorni odbor: Andrija Balić i Nikola Vlašić nisu na prodaju

Andrija Balić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
14.05.2015.
u 22:10

Želimo iskorak dalje, za to će nam trebati pojačanja - rekla je Ramljak.

Jedna od posljednjih sjednica Nadzornog odbora Hajduka, novi izbori su na rasporedu za mjesec i pol dana, prošla je u gotovo svečarskom tonu. Prihvaćen je prijedlog Marina Brbića i Gorana Vučevića, kako je kazala predsjednica Branka Ramljak, o ambicioznom ulasku u slijedeću sezonu.

- Želimo iskorak dalje, za to će nam trebati pojačanja - rekla je Ramljak.

Potvrdila je da Hajduk i dalje neće kupovati igrače s odštetama, ali da će iznaći sredstva za kupovinu igrača, i to sve u okvirima proračuna. Nije željela otkriti planove, ali jasne su Hajdukove želje, traže plasman u Europsku ligu. Naravno, Hajduk će i prodavati, ali predsjednica NO-a bila je jasna što se tiče mladih igrača.

- Naši dragulji Balić i Vlašić nisu na prodaju - rekla je Ramljakova.

O imenima trenera za novu sezonu nije se govorilo, Ramljakova je kazala da i aktualni trener Hari Vukas zaslužuje šansu, ali kao i svi drugi.

- U slijedećim tjednima donijet će se odluka o treneru - kaže Ramljak.

Nastavljaju se i pregovori s HNS-om, 20. svibnja sastanak je u Zagrebu.

>>Za derbi prodaja ulaznica i u Splitu, ali ako Hajduk preuzme odgovornost

Komentara 3

Avatar Titanov sin
Titanov sin
07:48 15.05.2015.

Komedija , nema tog igrača na svijetu koji nije na prodaji . Što se hajduga tiče je ovo čista demagogija , da Mamić želi obojicu kupiti bili bi isti dan u Zagrebu .

VL
vladek
08:57 15.05.2015.

ha ha a tko bi ih uopšte kupio

DH
dalibor.hren
09:30 15.05.2015.

Dragulji nisu na prodaju i do daljnjeg neće dobiti plaće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije