Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ragbi

Nadi 10. uzastopni naslov prvaka

'13.05.2012., stadion Kranjceviceva, Zagreb - Prva utakmica finala ragbi prvenstva Hrvatske, Ragbi klub Zagreb - Ragbi klub Nada. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
19.05.2012.
u 18:09

Zagreb je u drugoj utakmici finala, u Splitu, pao bez ispaljenoga metka, izgubio je s uvjerljivih 3:50.

Ragbijaši Nade i u drugoj su utakmici finala hrvatskog prvenstva pobijedili Zagreb (50:3) te tako došli do desetog uzastopnog naslova prvaka.

Slično kao i u prvoj utakmici, kada su izgubili s uvjerljivih 3:30, ragbijaši Zagreba i tijekom jučerašnjeg dvoboja pokazali su da još moraju mnogo napredovati žele li prekinuli dominaciju splitskoga kluba.

Doduše, zagrebaši su u prvom poluvremenu pružili vrlo solidan otpor. Čak su i poveli s 3:0 kaznenim udarcima Mijića, no loša igra u obrani i dva promašena kaznena udarca dovela su ih do zaostatka na kraju prvog poluvremena (3:12). U drugih 40 minuta igra Zagreba se potpuno raspala, što je Nada iskoristila i došla do uvjerljive pobjede 50:3. Uoči utakmice publika je pljeskom pozdravila osvajače prve Nadine titule, naslov jugoslavenskog prvaka osvojen je prije točno 50 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije