Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANSKI IGRAČI

Nadamo se da Igor Vori neće igrati prljavo

Denis Buntić i Igor Vori
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
24.01.2014.
u 14:50

– Nećemo igrati prljavo i nadamo se da neće ni on. Ako mu Landin obrani nekoliko udaraca, postat će frustriran i neće mu biti zabavno igrati polufinale s Danskom – kažu Danci.

Rukometaši Danske uoči večerašnjeg polufinala Europskog prvenstva pozornost su usmjerili na hrvatskog kapetana Igora Vorija. Njihovi igrači opisuju ga kao "veliko dijete".

– Hrvati imaju Vorija na crti, a njegova se igra može raspasti ako nije po njegovom. Počne se žaliti, mahati rukama... – rekao je Henrik Mollgaard za danske medije.

Mollgaard se nada da Voriju neće krenuti.

– Nećemo igrati prljavo i nadamo se da neće ni on. Ako mu Landin obrani nekoliko udaraca, postat će frustriran i neće mu biti zabavno igrati polufinale s Danskom.

Nema potrebe za prljavim trikovima

Slično razmišlja i iskusni Michael Knudsen.

– Igrao sam puno puta protiv Vorija i on je jedno veliko dijete. Mi moramo igrati pošteno, nema potrebe služiti se prljavim trikovima.

>> Najveća zvijezda Danske: Vori je sjajan igrač, a Gojun kao da je građen od čelika

Komentara 5

Avatar Atom6369
Atom6369
15:01 24.01.2014.

Danci..a jeste pice..kao baletani..trebate dobiti po njonji. kaj nema grubo? Ima i treba..pričamo o rukometu a ne šahu..

MA
matildica
15:31 24.01.2014.

predosječaju tetkice što če hrvati večeras od njih napraviti pa se unaprijed izvlače

JO
johnsmith00966
15:43 24.01.2014.

Realno, Hrvatska nema šanse večeras....a kako će nam poraz teško past, nećemo osvojit ni brončanu medalju, bitit ćemo četvrti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije