Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kristijan Ipša

''Nadam se slovenskom državljanstvu i nastupu za Sloveniju''

Kristijan Ipša
Marko Prpić
11.11.2010.
u 22:08

Bivši kapetan mlade hrvatske vrste Kristijan Ipša (24) zatražio je slovensko državljanstvo i želi igrati za slovensku reprezentaciju.

– Baka po majci mi je Slovenka, a ljetos sam već vodio razgovore s čelnicima slovenskog saveza. Shvatio sam da za Hrvatsku očito više neću igrati. Uzeo sam još malo vremena za razmišljanje, pa ću vidjeti – kaže bivši igrač Varteksa, sada u danskom Midtjylandu.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Idler 3
Idler 3
22:26 11.11.2010.

Sretno ti bilo i zajodlaj koji put i za nas >:-)) PS: kad bi ti vrijedio ko igrač, ne bi ti ni palo na pamet nešto takvoga !!!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:20 12.11.2010.

Baka po majci Slovenka? Pa s takvim slovenskim korjenima se ne moze pohvaliti 90% slovenskih reprezentativaca.

BU
budisvoj
22:59 11.11.2010.

drži jakovu štap..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije