Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US Open

Nadal razbio Rusa Rubleva za polufinale

Rafael Nadal
Foto: Reuters/PIXSELL
07.09.2017.
u 00:25

Plasman u polufinale već su izborili Južnoafrikanac Kevin Anderson i Španjolac Pabla Carreno Busta.

Španjolski tenisač Rafael Nadal plasirao se u polufinale posljednjeg Grand Slam turnira sezone US Opena nakon što je u četvrtfinalu pobijedio Rusa Andreja Rubleva 6-1, 6-2, 6-2.

Nadal je dominirao cijeli meč i rutinski je stigao do pobjede protiv 19-godišnjeg Rusa. Nadalu je u njihovom prvom međusobnom susretu za slavlje trebalo tek nešto više od sat i 30 minuta igre.

Nadalu je ovo 13. nastup na US Openu i šesti put je stigao do polufinala, a do sada je slavio dva puta 2010. i 2013. godine.

Nadal će u polufinalu igrati protiv pobjednika dvoboja između Švicarca Rogera Federera i Argentinca Juana Martina del Potra.

Plasman u polufinale već su izborili Južnoafrikanac Kevin Anderson i Španjolac Pabla Carreno Busta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije