Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZE I NADALINE

Nada na Starom placu potvrđuje naslov, Zagreb se nada čudu

Ragbi Zagreb Nada
HRS
18.05.2012.
u 19:16

Prije početka utakmice publika će pozdraviti legende hrvatskog ragbija

Nakon odlično obavljenog posla u Zagrebu, gdje su ostvarili solidnu prednost, ragbijaši Nade u subotu dočekuju momčad Zagreba na Starom placu u Splitu u 16 sati, u uzvratnoj utakmici finala Prvenstva Hrvatske.

Nada je već u prvom susretu pokazala svu superiornost koju prikazuje posljednjih devet godina, dok Zagreb jednostavno nije imao nikakve šanse. Tako su očekivanja da će u subotnjoj utakmici Nada samo potvrditi svoju pobjedu, iako se Zagreb još uvijek u sportskom duhu ima pravo nadati velikom preokretu. Možemo očekivati dobru utakmicu u kojoj će obje momčadi dati sve od sebe, Nada da još jednom pobjedom potvrdi svoju dominaciju u Prvenstvu Hrvatske, dok s druge strane rasterećen Zagreb sigurno želi ostvariti pobjedu u Splitu i tako pobjedom zaključiti sezonu.

Prije početka utakmice publika će pozdraviti legende hrvatskog ragbija. Publici će se predstaviti i \"Nadaline\" – navijačice kluba Nada. Garantirana je lijepa sportska predstava i promocija novog prvaka države, a susret će biti praćen i izravnim prijenosom na Sportskoj televiziji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije