Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Nacional doveo novog trenera, Mavrović ostaje pomoćnik

Mali nogomet Nacional Potpićan
Luka Klun/VLM
04.01.2011.
u 12:13

Peto mjesto na prvenstvenoj ljestvici sa samo 16 bodova, čak 12 manje od vodećeg Kijeva, nije bio učinak kakav je očekivao glavni čovjek kluba Ivica Đolo pa je za šefa struke postavio iskusnog trenera iz BiH Dževada Habibiju Pigu (45).

Nakon turbulentne polusezone koje je okončana nezadovoljavajućim učinkom, uprava malonogometnog kluba Nacional angažirala je novog trenera. Peto mjesto na prvenstvenoj ljestvici sa samo 16 bodova, čak 12 manje od vodećeg Kijeva, nije bio učinak kakav je očekivao glavni čovjek kluba Ivica Đolo pa je za šefa struke postavio Dževada Habibiju Pigu (45).

Riječ je o iskusnom stručnjaku koji je, baš kao i Dinamov trener Vahid Halilhodžić, rođen u Jablanici. Habibija je trenirao u prvoligaškim talijanskim momčadima Camelu, Fiumicinu i Romi, a s Torinom je čak osvojio i talijanski Superkup. Posljednji trenerski angažman imao je u Katarskom Al-Rayannu.

- Svakom treneru na ovim prostorima čast je voditi Nacional i ja sam tu ponudu objeručke prihvatio. Čeka nas dosta posla i dobra priprema za doigravanje jer sam došao osvojiti naslov prvaka te ovu momčad odvesti u sam europski vrh gdje joj je i mjesto - kazao je Habibija.

Dosadašnji prvi trener momčadi Marinko Mavrović bit će pomoćnik Habibiji. Dolazak novog trenera je početak posla za Nacional u siječanjskom prijelaznom roku. Najavljen je sastanak Uprave kluba s ponajboljim igračem Tihomirom Novakom koji se vraća u momčad Nacionala uz produženje vjernosti na godinu i pol.

Pored Novaka završavaju se pregovori s još četiri igrača koji će uz novog trenera biti jamstvo zacrtanih ciljeva uprave kluba. U tijeku su pregovori s najboljim slovenskim igračem Kristijanom Čujecom, koji je trenutačno u Španjolskoj i kojeg bi unosna ponuda Nacionala trebala dovesti u Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije