Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15 TISUĆA LJUDI

Možete li vjerovati da je ovo utakmica četvrte lige?

navijači
Foto: Printscreen Youtube
1/2
07.04.2015.
u 19:05

München 1860 i Bayern su veliki gradski rivali, no godinama se nisu sastajali jer su lavovi drugoligaši. No, navijači su našli način kako da odmjere snage i još jednom pokazali da je u Njemačkoj sjajno navijanje....

Nevjerojatnih 15 tisuća gledatelja okupilo proteklog tjedna na utakmici četvrte njemačke lige. U susretu Münchena 1860 i Bayerna II navijači su napravili sjajnu atmosferu, a sve je počelo uoči utakmice na Marienplatzu gdje su se okupili fanovi obiju momčadi.

Prvo su uz pomoć pirotehnike priredili impresivnu koreografiju, a onda se zaputili prema stadionu gdje su glasno podržavali svoje nogometaše. Završilo je pobjedom Bayernovih rezervi sa 1:0.

Inače, München 1860 i Bayern su veliki gradski rivali, no godinama se nisu sastajali jer su lavovi drugoligaši. No, navijači su našli način kako da odmjere snage i još jednom pokazali da je u Njemačkoj sjajno navijanje....

>> Nemoćni Lionel Messi šokirao, ovom groznom psovkom 'počastio' je suca

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
08:27 08.04.2015.

Radi korektnog izvješća ovdje se radi o drugim momčadima Bayerna ali i Münchena 1860

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije