Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova tragedija

Na stadionu u Brazilu gdje će igrati Hrvatska poginuo radnik

manaus brazil
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
14.12.2013.
u 18:20

Smrtonosne nesreće dogodile su se u Manausu, Braziliji te posljednja u Sao Paolu, gdje su 27. studenog poginula dvojica radnika nakon što se srušila dizalica

Građevinski radnik poginuo je na gradilištu nogometnog stadiona u amazonskom gradu Manausu, gdje će utakmicu Svjetskog prvenstva igrati Hrvatska i Kamerun.

Marcleudo de Melo Ferreira, 22, preminuo je u bolnici, nakon što je s krova stadiona, što je produbilo zabrinutost u vezi sigurnosnih uvjeta.

Na tri gradilišta Svjetskog prvenstva u Brazilu poginulo je već nekoliko ljudi. Smrtonosne nesreće dogodile su se u Manausu, Braziliji te posljednja u Sao Paolu, gdje su 27. studenog poginula dvojica radnika nakon što se srušila dizalica.

Pripreme za Svjetsko prvenstvo već su obilježene kašnjenjima, nesrećama, probijanjem budžeta i protestima protiv vlade.

>>Domaćin Svjetskog prvenstva na velikim mukama nakon nove tragedije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije