Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HULIGANI

Na splitskoj rivi napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde, spas tražili i skokom u more

Napali igrače Crvene zvezde
Foto: Dalmatinski portal
1/5
09.02.2019.
u 15:11

U trenirkama s klupskim obilježjima primjetilo ih je pet domaćih mladića koji su ih ubrzo napali

Trojica vaterpolista beogradske Crvene zvezde napadnuti su na splitskoj rivi. Na njih su, dok su pili piće na terasi kafića, nasrnula petorica huligana 'isprovocirana' njihovim klupskim trenirkama s natpisom imena kluba - Crvena zvezda.  Dvojica srbijanskih sportaša su pobjegla, a treći se spasio skokom u more.

Policija je dojavu o napadu dobila u 13,40 sati. Na rivi su zatekli samo igrača koji je spas našao u moru. Pobjegli su i napadači, po riječima očevidaca, muške mlađe osobe. Navodno su uspjeli odnijeti i suvenir - trenirku momka koji ju je skinuo kada se bacio s rive. Policijski službenici su ga odvezli u hotel. Ponudili su mu liječničku pomoć koju je odbio iako je, prema riječima očevidaca, dobio i nekoliko udaraca šakama. Riva je bila prepuna, sve se dogodilo pred mnoštvom očevidaca od kojih su neki pokušali pomoći čovjeku da izađe iz mora, ali je bio uplašen i sačekao je dolazak policije.

Foto: Dalmatinski portal
Foto: Dalmatinski portal

- Policija traga za počiniteljima - doznajemo od Željke Radošević, iz ureda glasnogovornice PU Splitsko-dalmatinske. 

Inače, vaterpolisti Crvene zvezde su došli u Split na utakmicu protiva splitskog Mornara. Ujutro su bili na treningu, svi zajedno.

S obzirom na to kako je riječ o sportskim natjecateljima koji imaju policijsku zaštitu trebat će rasvijetliti zašto i kako su trojica igrača završili na rivi sami, odvojeni od svojih suigrača.


 

Ključne riječi

Komentara 175

DU
Deleted user
15:39 09.02.2019.

....bolesna država, bolesni ljudi. ...eh kad bi Daruvarac bio izolirani primjer bilo bi neke nade. ....nažalost, nije.

Avatar Cica sekrecija
Cica sekrecija
16:27 09.02.2019.

Mogu da razumem da huligana i drogiranih budala ima svuda ali ne i da ima toliko usijanih glava koji opravdavaju nasilnike(i sa hrv i srp strane)To mi je nesvatljivo..taj primitivizam..

ST
Stefan89
16:55 09.02.2019.

Kao navijac crvene zvezde, mogu samo da garantujem da nikad nismo dirali hrvatske sportiste, kada ih vidimo u Beogradu a bilo je mnogo situacija kada smo mogli, prejadno je u grupi napasti sportiste samo zato sto nose obelezje kluba. Da su bili navijaci crvene zvezde i da su njih napali ne bih rekao nista, to je druga dimenzija, ali ovo sto su uradili vatrrpolistima je prejadno i kukavicki. Pozdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije