Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dejan Lovren:

Na SP-u smo stvorili određenu sliku o sebi, drugi nas poštuju i nema alibija

Dejan Lovren
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
05.06.2019.
u 18:34

Lovren je kazao kako je doček novih europskih prvaka bio prekrasan, sličan onome u Hrvatskoj prošlog ljeta

Branič europskog prvaka Liverpoola Dejan Lovren kao posljednji se priključio hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koju u subotu očekuje dvoboj protiv Walesa u kvalifikacijama za EP 2020.

- Liverpool će ove dane zauvijek pamtiti. Naravno, da mi je bilo žao što nisam nastupio u finalu jer volim igrati, ali igrao sam finale prošle godine i bilo mi je najvažnije nešto osvojiti s Liverpoolom. Uvijek smo nekako blizu, a opet daleko i najviše mi je drago zbog cijele momčadi te nekih pojedinaca koji su imali teške sezone kao i ja. Znam kroz što smo sve prošli - kazao je Lovren.

Dejan Lovren
1/18

Lovren je kazao kako je doček novih europskih prvaka bio prekrasan, sličan onome u Hrvatskoj prošlog ljeta.

- Pitali su me u klubu jesam li već tako nešto doživio pa sam mogao odgovoriti da jesam - dodao je sa smiješkom.

Branič Redsa i vatrenih je priznao kako mu nedostaje malo natjecateljskog ritma, ali kako je fizički i mentalno spreman.

- Nisam mlad, nisam prestar i znam kako treba odigrati u nadolazećim utakmicama. Wales je nezgodna momčad s puno dobrih pojedinaca i sigurno nam neće biti lako. Favoriti jesmo i moramo pobijediti pred svojom publikom, pred punim stadionom, bez obzira na problematičan termin. Najvažnije je pobjeđivati. Greške pri obrambenim prekidima mogu se i moraju ispraviti, a ne smijemo si dozvoliti da uđemo u utakmicu kao protiv Mađarske. Stvorili smo na Svjetskom prvenstvu određenu sliku o sebi, drugi nas poštuju i nema više alibija za sljedeće susrete - kazao je.

Hrvatska će se suprotstaviti Walesu bez čak desetorice suigrača s kojima je Lovren u Rusiji osvojio svjetsku broncu.

- Nedostaju nam svi kojih sada nema, nije postava više ista kao u Rusiji, no reprezentacija je i dalje ovdje i bez svakoga se može. Ima igrača koji su itekako željni dokazivanja, koji žele mjesto u prvoj postavi. Ne može se lako doći do reprezentacije - kazao je na kraju.

>> Što je izbornik Dalić rekao nakon utakmice u Omišu pogledajte u videu na vrhu teksta

Komentara 3

DU
Deleted user
20:07 05.06.2019.

Ajmoooooo Hrvatska.Repka naša jedina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije