Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska odbojka

Na okupljanje došli samo izbornik i trener

'03.05.2010,Osijek,Hrvatska,okupljanje zenske odbojkaske reprezentacije, Miroslav Aksentijevic izbornik zenske odbojkaske reprezentacije Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
04.05.2010.
u 11:25

- Da Osijek nije uskočio i ugostio nas, u pitanje bi došao naš nastup u kvalifikacijama za EP, rekao je Aksentijević.

Iznimno sam zahvalan domaćinima jer da Osijek nije uskočio, u pitanje bi došao naš nastup na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, kazao je jučer u Osijeku izbornik Miroslav Aksentijević na okupljanju hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije koja će danas u gradu na Dravi početi s pripremama za kvalifikacije za EP 2011.

Na okupljanju se pojavio samo izbornik i trener Tomo Paun, dok su do kraja dana u slavonsku metropolu trebale stići i Ana Grbac, Marina Katić, Tamara Sušić, Matea Ikić, Mia Jerkov i Paola Došen čiji je dolazak do zadnjeg trena bio upitan. Potvrđeno je, pak, kako na prvom kvalifikacijskom turniru koji će se od 21. do 23. svibnja održati u Osijeku (Hrvatska je u skupini sa Španjolskom, Crnom Gorom i pobjednikom susreta Švicarska – Luksemburg) neće igrati Ivana Miloš i Ivana Kalebić.

– Trenirat ćemo dva puta dnevno, ujutro u teretani, popodne u dvorani, a 14. svibnja u planu je prijateljska utakmica s reprezentacijom Bosne i Hercegovine. Četiri susreta igrat ćemo i s Rumunjkama – otkrio je Aksentijević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije