Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga, 3. kolo drugog kruga

Na Kantridi novi kiks Mladost, slavio i Jug

'14.11.2010.,bazen na Mladosti, Zagreb - 1. kolo vaterpolske Eurolige, Mladost - Partizan.Vanja Udovicic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
26.03.2011.
u 21:25

Rezultati 3. kola drugog kruga vaterpolske Eurolige: Jug CO - Jadran HN 13:6, Primorje EB - Mladost 8:6.

Igralo se prvi puta ove sezone pred stranim sucima, a Mladost je u problemima jer su nakon tri kola već dva puta izgubili.

Kako će završiti susret izravnih konkurenata za plasman na final four bilo je jasno već na poluvremenu, kada su domaćini imali 6:2. Mladost je smanjila na 7:4, ali su Barač i društvo do kraja održali razliku za 8:6.

Jug se i bez svoje “hobotnice”, Frane Vićana, u gruškom bazenu poigrao s hercegnovskim Jadranom (13:6), bila je to njihova najbolja utakmica sezone. Vićan je prvi puta ove godine trebao uskočiti u zapisnik,  ali prije utakmice osjetio je bol na istom mjestu u ramenu koje ga je mučilo mjesecima.

Na vjetrometini su ili gosti, Bušlje je ubacio četiri, Sutrlić tri, a Sukno i Joković po dva gola. Zanimljivo, Dubrovčani su pomaknuli termin utakmice, koji kako bi mogli pogledati nastup Vatrenih u Gruziji. Možda bolje da ih nisu gledali.

 

Komentara 1

Avatar anton.filic
anton.filic
21:54 26.03.2011.

Kvarnerski derbi? Pa nisu se sastali Primorje i Opatija nego Riječani i Zagrepčani. To bi eventualno mogao biti hrvatski derbi. A čovjek bi od Večernjaka očekivao i malo više teksta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije