Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV-PRIJENOSI

Na HTV-u mrvice od košarke, daleko najviše na Sport klubu

\'kosarka\'
VL
05.10.2010.
u 14:24

Nova televizijska postaja nudit će prijenose svih košarkaških natjecanja, a HRT će prenosti tek ponešto NLB lige.

U sezoni koja počinje u subotu najviše domaće košarke moći će se gledati na kabelskoj televiziji Sport klub koja će, osim lige za prvaka, završnog turnira Ćosićeva kupa, prenositi i utakmice A-1 lige, ali i utakmice reprezentacije u organizaciji HKS-a.

Sport klub će nuditi i dvoboje Eurolige i NBA lige. Arena sport prenosit će NLB i španjolsku ligu, a HRT ponešto NLB lige.

Ključne riječi

Komentara 1

JS
John_Smith
17:35 07.10.2010.

SRAMOTA... i drugi sportaši zaslužuju biti praćeni redovito a ne samo fuc.ing nogomet. i oni se krvavo znoje ta Hrvatsku i hrvatske klubove i to za manje plaće, što treba poštovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije