Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimanje

Na derbiju skauti Uniteda, Chelseaja...

Hajduk - Dinamo
Ivo Čagalj/PIXSELL
15.03.2015.
u 07:00

U izlogu su najveći talenti oba kluba - Balić, Vlašić, Pjaca, Čorić...

Splitska zračna luka Resnik na dan derbija Hajduka i Dinama (1:1) bila je puna inozemnih skauta, s raznih europskih odredišta stizali su predstavnici klubova da bi gledali predstavu dvaju hrvatskih dragulja, bijelog Andrije Balića (17) i plavog Ante Ćorića (17).

Elitnom nogometnom tržištu interesantni su bili i Hajdukovi prvotimci Nikola Vlašić i Tino Sven Sušić, uz dinamovce Marka Pjacu i Ivana Fiolića.

Na tribinama smo sreli lovce na pojačanja iz Chelseaja, Juventusa, Manchester Uniteda, Arsenala, Udinesea i Club Bruggea, a zacijelo je bilo i još nekih koji su se "kamuflirali".

Dinamova škola ionako je poznata po talentima, a i domaćini imaju perspektivne igrače pa takav interes ne čudi. Usput, sreli smo i starletu Avu Karabatić.

>>Špaco: A što bih trebao biti, veseo? Mamić: Drago mi je da nismo odustali

>>Dinamo u 94. minuti sjajnim pogotkom Machada izborio remi na Poljudu

Komentara 9

TV
tvrdapixa
09:52 15.03.2015.

Najvažnije je u svemu tome da je bila Karabatićka. Ona je vjerojatno vrebala nekog sponzora. Novinar nabraja skaute klubova i onda na kraju bomba - vidli smo i Karabatičku!!!

DH
dalibor.hren
17:35 15.03.2015.

Je li Karabatička bila kamuflirana ili gola, u radnom odijelu?

AN
ANM
09:11 15.03.2015.

Da Dinamova škola je najbolja! A nemaju ni toliko SDP-ovaca u upravi pa su najbolji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije