Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka vodstva

Na Cibonu do kraja sezone za samo deset kuna

Cibona prvak ABA
Goran Stanzl/PIXSELL
17.01.2015.
u 07:30

- Tako je odlučeno u dogovoru s direktorom kluba Čavlovićem i budućim predsjednikom kluba Ivanom Artukovićem - kaže Aco Petrović.

Već u nedjelju, na utakmicu protiv Budućnosti (17 sati), navijači Cibone moći će ući za samo deset kuna.

– Tako je odlučeno u dogovoru s direktorom kluba Čavlovićem i budućim predsjednikom kluba Ivanom Artukovićem. To će biti cijena ulaznice za sve sektore i to do kraja sezone jer želimo mlađim igračima dati veću minutažu, ali i da igraju pred što više gledatelja. Želimo za njihov razvoj omogućiti što pozitivnije ozračje – kazao je sadašnji predsjednik Aco Petrović.

>> Kataklizma Zagrepčana u hramu - Zadar ih 'razmontirao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije