Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslava u hnk

Na 100. obljetnicu HNS-a stiže i Karadžić

tomislav karadžić
vesti-online.com
28.11.2012.
u 20:39

- Treba demistificirati odnose između našeg i srbijanskog Saveza, koji su vrlo korektni - ističe Vrbanović

U utorak, 4. prosinca, u 19 sati, u zagrebačkom HNK održat će se završna proslava 100. obljetnice HNS-a. Na toj će priredbi biti prikazan prigodni 20-minutni film o HNS-u, svečanost će ukupno trajati oko 60 minuta, a onda će gosti preseliti u obližnji hotel \"Westin\" u kojem će biti priređena gala večera za oko 700 uzvanika! Očekuje se 100-tinjak inozemnih gostiju, a dolazak su, uz ostale, potvrdili predsjednik Fife Joseph Blatter, predsjednik Uefe Michel Platini, dopredsjednik Fife i Uefe Angel Maria Villar Llona, predsjednik NS BiH, Ivica Osim, dopredsjednik FA David Gill, predsjednik DFB-a Wolfgang Niersbach...

- Blatter dolazi u utorak popodne i prespavat će u Zagrebu, a trebao bi se u 17.30 sati sastati i s predsjednikom RH Ivom Josipovićem. Platini, pak, također dolazi predvečer i vraća se iste večeri privatnim Uefinim zrakoplovom - rekao nam je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

Hoće li doći predsjednik Srpskog nogometnog saveza Tomislav Karadžić?

- Da, potvrdio je dolazak, s njim će biti i glavni tajnik Saveza Zoran Laković. Treba demistificirati odnose između našeg i njihovog Saveza, koji su vrlo korektni. Dodajmo da se očekuje potvrda dolaska Franza Beckenbauera, kao i predsjednika Crnogorskog nogometnog saveza Dejana Savićevića.

A hoće li doći donedavni predsjednik HNS-a, Vlatko Marković?

- Naravno! Marković će imati i protokolarne obveze, trebao bi, recimo s Blatterom posjetiti predsjednika Josipovića. U HNS-u nisu zaboravili da Dinamo te večeri, u 20.45 sati, igra s kijevskim Dinamom utakmicu Lige prvaka...

- Za sve zainteresirane osigurali smo prijevoz na stadion i mjesta u loži maksimirskog stadiona. A u hotelu će biti postavljen videozid i nekoliko televizora – kaže Vrbanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije