Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Murrayja po hotelima proganja čistačica koja ga voli maziti!

Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
05.10.2016.
u 08:30

Drugi igrač svijeta otkrio je kako ga je jedna žena, koja se predstavljala kao čistačica, proganjala na turnirima po Europi. Njezina želja je bila maziti ga dok spava

Škotski tenisač Andy Murray tijekom svoje karijere imao je mnogo neugodnih iskustava, ali jedno je bilo posebno. Drugi igrač svijeta otkrio je kako ga je jedna žena, koja se predstavljala kao čistačica, proganjala na turnirima po Europi. Njezina želja je bila maziti ga dok spava.

– Tijekom jednog turniru u Europi u hotelu se pojavila neka čistačica. Na vratima sobe imao sam oznaku "ne uznemiravaj'", ali ona je ušla, sjela na krevet i počela me maziti po ruci. Dogodilo se to u sedam sati dok sam još spavao – izjavio je Andy Murray za internetsku stranicu International Premier Tennis League.

Škot je otkrio da se čudna obožavateljica pojavila u još nekoliko hotela u Rotterdamu i Barceloni.

– Bilo mi je neugodno – priznao je Murray te dodao kako još nije položio vozački ispit, a automobil koji je nedavno kupio vozi supruga.

>>Đoković: Ne možemo zaboraviti kako je NATO bombardirao Srbiju

Komentara 1

PA
Pajkoslava
13:24 05.10.2016.

hahahhahahaha... samo sam naslov pročitala i dosta mi je. hahhhahahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije