Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSAM OZLIJEĐENIH

Munja udarila u nogometni teren, jednog igrača morali oživljavati

munja
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
08.04.2014.
u 16:24

Strašan scenarij vidjeli su gledatelji uoči utakmice austrijskih niželigaša Silliana i Notscha. Naime, dok su se igrači zagrijavali, na teren je udario grom.

Strašan scenarij vidjeli su gledatelji uoči utakmice austrijskih niželigaša Silliana i Notscha. Naime, dok su se igrači zagrijavali, na teren je udario grom.

Tom prilikom ozlijeđeno je osam igrača, od čega dvojica iz domaće momčad teže. Najgore je prošao 24-godišnji Thomas Walder, kojeg su morali reanimirati.

Ipak, helikopter je brzo stigao i odveo nesretnog igrača u bolnicu, gdje su ga stavili u stanje umjetne kome, a prema posljednjim informacijama u potpunosti će se oporaviti.

Ključne riječi

Komentara 2

SC
santa claus
16:37 08.04.2014.

U mjestu Nova Rača kraj Bjelovara prošle godine za vrijeme utakmice grom je pogodio igralište i usmrtio dijete od 14 g. a drugi je dobio opekotine, naknadno su izjavili da je grom udario jer je teren ograđen metalnim cijevima ii tako privukao munju.Tragedija.

HE
hellen3353
16:46 08.04.2014.

U nekim Hr. medijima jucer sam procitala da ih je 5 bilo mrtvo. Sto u Austriji nisu rekli. U Austrijskim medijima pisu isto sto i ovdje. Toliko o tocnosti nekih medija .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije