Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fibina Liga prvaka

Mulaomerović nakon poraza: ‘Suci su nam presudili!’

31.05.2016., Zagreb - Druga utakmica finala Prvenstva Hrvatske u kosarci, KK Cibona - KK Cedevita.Damir Mulaomerovic .Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
27.10.2016.
u 08:52

- Ne možemo biti zadovoljni suđenjem jer suci su nam presudili u posljednjim minutama s nekoliko čudnih odluka

Premda su veći dio utakmice vodili, povremeno čak i 14 koševa prednosti, košarkaši Cibone izgubili su kod Mega Leksa (79:81) u 2. kolu Fibine Lige prvaka u kojoj sada imaju 0-2. Imali su gosti i šut za pobjedu, tricu je pucao pričuvni razigrava Paolo Marinelli, ali nisu zabili. Marinelli je igrao u završnici jer je Cibonin trener Damir Mulaomerović bio nezadovoljan igrom Amerikanca Elijaha Johnsona.

- Ne možemo biti zadovoljni suđenjem jer suci su nam presudili u posljednjim minutama s nekoliko čudnih odluka i dvije dosuđene tehničke. Osim toga, na Žižiću koji je dominirao u reketu nisu svirali desetak prekršaja - kazao je Mulaomerović.

Kao i obično, kod cibosa su prednjačili centar Ante Žižić (22 koša, 8 skokova) i krilni-centar Željko Šakić (21 koš), a odlično je igrao i kapetan Marin Rozić koji je maOgnjen Jaramaz (22 koša). 

>>Cedevita u Skoplju do prve pobjede

Komentara 1

Avatar links
links
09:08 28.10.2016.

Nije ser pričalo o sucima nakon npr. Mornara kući....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije