Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finska

Jakov Fak osvojio zlato za Sloveniju na SP-u

Jakov Fak
Foto: DPA/PIXSELL
15.03.2015.
u 17:39

Mrkopljanin koji sada nastupa za Sloveniju slavio je sa sekundom prednosti ispred Čeha Moraveca.

Jakov Fak osvojio je zlato na utrci od 15 kilometara (skupni start) na Svjetskom prvenstvu u finskom Kontiolahtiju.

Mrkopljanin koji sada nastupa za Sloveniju slavio je sa sekundom prednosti ispred Čeha Moraveca. Broncu je osvojio Norvežanin Boe, a četvrti je završio legenda biatlona Ole Einar Björndalen.

Faku, koji je 2010. u Vancouveru osvojio olimpijsku broncu za Hrvatsku, ovo je već peta medalja na svjetskim prvenstvima. Prvo je u kockastom dresu 2009. u Pyeongchangu osvojio broncu, dok je za Slovence medalje ubirao na posljednja tri svjetska prvenstva - 2012. zlato i srebro, 2013. broncu, te sada zlato.

>>Fak svjetska klasa: Upalio sam turbo

Komentara 45

VI
virkom
17:56 15.03.2015.

Ja njega potpuno razumijem. On je htio trenirati sa svojim slovenskim trenerom dalje, ali Hrvatska mu nije htjela pružiti uvjete koje su mu trebali. On kao profesionalni sportaš mora gledati kojim će putem ostvariti svoje ciljeve. Slovenija mu je ponudilaa što je tražio i sada neka se naši iz Olimpijskog saveza ugrizu za onu stvar. U ulupavanje novaca u stolni tenis i slično bolje se razumiju.

ZA
zagorec51
17:53 15.03.2015.

Svaka čast !!

FI
fileck
18:15 15.03.2015.

I meni je žao što je Fak "odfakao" Hrvatsku i otišao jodlerima ali ipak nije on kriv jer bi to učinio svatko od nas. Pogledajte što banda radi Sandri Perković!? Valjda će netko statina kraj bandi koja dijeli velike plaćelaće u olimpijskom savezu i pere lovu preko Sportke televizije. Kad će shvatiti da nisu bitni oni ne sportaši!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije