Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB liga

Mravi hvataju u Podgorici posljednji vlak

'23.12.2010., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Zagreb - Euroliga, grupa C, 10. kolo, KK Cibona - Lietuvos Rytas. Jure Lalic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
08.03.2011.
u 11:02

- Zadru nismo pustili, nego smo izgubili zbog početničkih pogrešaka, kazuje Anzulović, čija Cibona dočekuje Krku

Još su tri kola ostala do kraja osnovnog dijela NLB lige. Zadrani se grčevito bore za ostanak, no u tom pravcu sutra će moći učiniti vrlo malo jer gostuju kod Partizana. Ali, zato im može pomoći Cedevita koja, također u srijedu, dočekuje C. zvezdu, drugog evidentnog kandidata za ispadanje.

I zagrebaše u ovom kolu čeka teška bitka. Večeras (18.15) gostuju kod Budućnosti, najvećeg protukandidata za četvrtu ulaznicu na Final Four. Mravi trebaju pobjedu, i to s 11 koševa prednosti, da bi im za prolaz bila dovoljna i jedna pobjeda u preostala dva nastupa (Nymburk u gostima, Zvezda kod kuće). Cibona je večeras (20) domaćin lideru lige Krki.

– Bit će to možda i najteža utakmica za nas otkako sam preuzeo momčad, jer nam Krka najmanje odgovara po profilu momčadi – priznao je trener Anzulović.

Kako u prosjeku po utakmici gube više od 20 lopta, cibosi se najviše pribojavaju Krkine obrane, jer i njezini igrači s klupe agresivnošću prelamaju utakmice.

– U grču smo, događaju nam se početničke pogreške pa gubimo lopte. Kad bismo se toga oslobodili, mogli bismo igrati sa svakim – tvrdi Cibonin centar Jure Lalić.

Boreći se za ostanak, zvezdaši svuda vide zavjeru, pa tako govore da je Cibona pustila Zadru, a pribojavaju se da će to učiniti i Široki u posljednjem kolu.

– Nismo pustili Zadru, već smo izgubili zbog početničkih pogrešaka. Špekulacijama srpskih medija neću se baviti – naglašava Dražen Anzulović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije